Zlippo Slippers en sandalen op maat

Slipper en sandalen op maat bij Xcelsior

Wist je dat wij bij Xcelsior ook slippers en sandalen op maat maken? Dit is ideaal voor als je pijnklachten hebt bij het dragen van slippers of sandalen, of als je moeite hebt om de juiste pasvorm te vinden. De podoloog of podotherapeut meet de zolen aan en u kiest zelf een passende lederen slipperschacht. Deze (therapeutische) slippers en zandalen worden gemaakt in de werkplaats in de winkel door onze orthopedische schoenmakers.   

 

Over Zlippo 

Zlippo is een merk en verkoopt onderdelen voor de op maat gemaakte slipper en sandalen. Een Zlippo bestaat uit individueel gemaakt voetbed, een schacht en een loopzool. Zlippo heeft de keuze uit veel modellen en kleuren. Zo ontwerp je samen met de podoloog je eigen slipper.  


Knipsel zlippo


Therapeutische aanpassingen 

In het voetbed past de podoloog of podotherapeut correctie en drukverderling toe. Dit voetbed biedt veel comfort en is gemaakt van dempend materiaal. Een Zlippo biedt een oplossing voor diverse voet- en houdingsklachten als eksterogen of likdoorns, Hallux Valgus (knoktenen), beenlengteverschil, ongelijke voeten, platvoeten of hielklachten. Bij bepaalde ziektes als reuma en diabetici kunnen er ook complicaties optreden die voor voet- en houdingsklachten zorgen. Maar ook als je gewoon moeite hebt om slippers te vinden die het comfort bieden, ben je met een Zlippo snel tevreden.  

Buddy Lat kl

 

Ontwerp je Zlippo 

Bij het ontwerpen van je eigen Zlippo slipper kan je kiezen uit ruim 35 modellen en 48 kleuren/ printen van het leder. Voor het stiksel heb je de keuze uit 9 verschillende kleuren en je kan zelf accessoires toevoegen. Zo heb je een modieuze, comfortabele slippers, helemaal naar eigen wens. |

IMG_20190805_135435 bewerkt

 

Kosten en vergoeding 

Bij de meeste verzekeraars vergoeden de kosten uit de podologie en podotherapie vanuit de aanvullende verzekering. Hoeveel zij vergoeden, verschilt per verzekeraar en per pakket. Voor een overzicht van vergoedingen bij de zorgverzekering, kijk dan op Independer of bij de zorgverzekering.  

arabic slang zwart kl


Wil jij ook op maat gemaakte (therapeutische) slippers bestellen? Kom langs in de winkel of kijk op de website. Ontwerp samen met de podoloog of podotherapuet je eigen Zlippo.   


Meer lezen over dit onderwerp?

Xcelsior en de Stelvio Bergmarathon

Monday 15 July 2019 - Priya Badeloe

Annemarie en Jos liepen de Stelvio Bergmarathon, lees hier hun voorbereiding en...

Mix Up Your Shoes

Sunday 14 July 2019

Vaak horen wij van klanten dat zij één paar sportschoenen hebben en deze net zo...

Xcelsior bewegingexperts testen Mizunoschoenen

Friday 05 July 2019 - Priya Badeloe

Voor het assortiment van aankomend seizoen F/W19 selecteren wij de schoenen op e...