Voorwaarden

Voorwaarden: Aankoop anoniem

Een product mag binnen 8 dagen teruggebracht worden, dan krijg je het aankoopbedrag terug.

Hiernaast mag je een product ook ruilen, na aankoop heb je hier 30 dagen de tijd voor.

Om een product terug te brengen of om te ruilen moet het product voldoen aan onderstaande voorwaarden:  

  • Je bent in bezit van de originele kassabon
  • Het product is nog niet gedragen
  • Het product is compleet en onbeschadigd in de originele verpakking verpakt met eventuele inlegzolen erbij
  • Het product is schoon 
Voorwaarden: Aankoop op naam 

Heb je het product aangeschaft op naam (sta je al in het systeem of hebben onze medewerkers je met jouw gegevens in het systeem gezet) dan hebben wij nog een aantal spelregels, namelijk:

  • Je mag het product ook ruilen of terugbrengen zonder bon (wij kunnen je terugvinden in het systeem en kunnen dus precies vinden wanneer jij je aankoop hebt gedaan). Je hebt 8 dagen de tijd om het product te retourneren, je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug en 30 dagen de tijd om het product te ruilen.
  • Je krijgt een gratis ledlampje ter waarde van €5,- bij je aankoop.
  • Je kunt een afspraak maken voor een QuickScan voor de helft van de prijs (€8,75 i.p.v. €17,50).

Klachten & Retourneren

Schadeclaims en klachten formulier schoenen

Het is belangrijk om regelmatig je schoenen af te wisselen, niet alleen voor je voeten, maar ook voor je schoenen. Iedere sportschoen heeft namelijk even de tijd nodig om in de originele staat terug te buigen na een training. Hiernaast slijten je zolen minder snel (omdat je de schoenen afwisselt) en heb je langer plezier van je schoenen. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn dan horen wij dat natuurlijk graag. Vul het bovenstaande formulier "Schadeclaims en klachten formulier schoenen" in en verstuur het naar Patrick Luiten.

Bij Xcelsior doen wij er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen bij de keuze van uw schoenen. Al onze medewerkers zijn opgeleid om een uitvoerige analyse met je te maken. Wij kijken middels een drukmat en een video analyse naar de stand van jouw been en afwikkeling van de voet.

Al deze inspanningen zijn natuurlijk geen garantie voor het vinden van de perfecte match van jouw voeten en onze schoenen. Wij willen je er echter wel op wijzen dat indien je alleen advies bij ons inwint en de aanschaf van de schoenen elders doet, wij een bedrag van € 25 in rekening kunnen brengen.