Verenigingen

Xcelsior schiet te hulp en investeert in sport. Het runnen van een vereniging is topsport, daarom biedt Xcelsior clubs de helpende hand.

Uniek is dat er geen ander bedrijf is dat verenigingen op deze wijze ondersteund. De opzet is gebaseerd op het inventariseren van behoeftes en meedenken om tot het beste resultaat te komen.

Korfbal_Foto Erwin Slootweg Xcelsior
Korfballen Xcelsior

Ook wat voor jouw club? En wil je weten hoe wij jullie kunnen ondersteunen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan en wij komen snel bij jullie langs.

Kenmerken Xcelsior
  • De podoloog en bewegingstechnologen van Xcelsior geven paramedisch advies bij blessures en bewegingsklachten.
  • Het geven van lezingen, workshops, trainingen en loopscholing.
  • Een webshop voor leden, het laten drukken van kleding en een snelle levering van sportproducten om de verenigingen te ontzorgen.
  • Meedenken en adviseren in prestatieverbetering waar sporters en de clubs mee uit de voeten kunnen.
  • Onze experts kennen een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.
  • De volledige focus op sport is het ideaal beeld. Met de ondersteuning van Xcelsior kunnen verenigingen focussen op de sport en het uitoefenen hiervan.
  • Xcelsior richt zich direct op de kern van ondersteuning. Dat geeft zekerheid en toepassingsmogelijkheden. Per vereniging wordt gekeken naar waar de behoeftes liggen. Daarmee hebben de verenigingen een persoonlijke en goed georganiseerde basis.
Xcelsior On Tour

Onder ontzorgen valt ook ‘Service aan huis’ of in dit geval de vereniging. Het Xcelsior On Tour concept bestaat uit verkoop van de nieuwste collectie sportschoenen met korting en gratis QuickScans op de trainingsavond(en) en toernooien.

Schoenenverkoop op de vereniging

Op aanschaf van een paar sportschoenen ontvangt u 20% korting. Dit geldt voor alle modellen sportschoenen. Daarnaast steunt Xcelsior ook nog jouw club met een bedrag van €2,50 per verkocht paar schoenen.

QuickScan analyse

Heeft u een blessure of wilt u graag een blessure voorkomen? Dan kunt u zich inschrijven voor de QuickScan analyse. Een QuickScan is een verkorte versie van een basisonderzoek bij de podoloog. Een QuickScan omvat een loopanalyse en een voetfunctieonderzoek.

Hummel Sponsporship 2.0

hummel-partnership-20

HAAG Atletiek Sponsorship

Screenshot 2022-09-25 at 15.49.15