Samenwerkingen

Xcelsior werkt met

M&O

logo M&O GOEd

M&O is een veelzijdige praktijk waar zij werken op proffesionele en betrokken wijze aan het herstel en het voorkomen van pijn en bewegingsklachten. M&O beschikt over een team van gekwalificeerde therapeuten, zoals fysiotherapie, manuele therapie en osteopathie. Elke vrijdagmiddag ziet fysiotherapeut Peter van Oostveen bij Xcelsior patiënten in combinatie-afspraak met de podoloog. Zo kunt u op de vrijdagmiddag terecht voor hielspoor, achillespees en andere (voetgerelateerde)klachten.

B&B Healthcare

B&B Healthcare
B&B Healthcare is een gezondheidscentrum in regio Den Haag. B&B Healthcare staat voor gezond bewegen. Je kunt hier terecht voor fysiotherapie, handtherapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en manuele therapie, revalidatie en personal training. Met diverse specialisten in huis ben je hier aan het goede adres voor de oorzaak van een beperking of naar mogelijkheden tot verbetering. Elke woensdagochtend ziet Jos Gerner, de Podoloog, patiënten bij B&B Healthcare bij het Zuiderpark. Net als Xcelsior staat B&B Healthcare voor blessurepreventie. 

De Fysiotherapeut Pijnacker- Zuid

FysiotherapeutPZ_logo_Team_in_Beweging[1]

Bij De Fysiotherapeut Pijnacker-Zuid is een moderne praktijk met veel persoonlijke aandacht. Met ruim 9 specialisten in huis zijn zij gespecialiseerd in fysiotherapie, kinderfysiotherapie, Oedeemtherapie, Fysiotherapie bij oncologie, Manuele therapie en Sportfysiotherapie en Revalidatie. De praktijk is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie. Deze organisatie behartigt de belangen van de fysiotherapie en staat borg voor kwaliteit, kennis en scholing. Elke maandagavond ziet Jos Gerner, de Podoloog, patiënten bij de Fysiotherapeut Pijnacker- Zuid.