Over ons

Bij Xcelsior zijn je voeten in goede handen

Toen Annemarie het stokje in 1978 van haar ouders overnam, heeft zij het innovatieve karakter van de winkel verder uitgebouwd. Haar man Jos Gerner, afgestudeerd Ingenieur aan de TU in Delft, kwam in de winkel. Hij vond podologie een goede aanvulling op de verkoop van schoenen. 

Alles op het gebied van de voet en enkel onder de knie

Het doel van Xcelsior is om alle disciplines in de sport en het dagelijks leven te combineren, zodat de optimale oplossing voor de klant kan worden bereikt. Daarom werken wij bijna alleen met afgestudeerde bewegingstechnologen en bewegingswetenschappers.

Inmiddels heeft Xcelsior alles op het gebied van de voet en enkel onder de knie: Podologie, Sportpodologie, Echografie, Manuele Therapie, Podoposturale Podologie en houdingsgerelateerde klachten. Wij proberen ons voortdurend verder te ontwikkelen. Uw voeten zijn bij Xcelsior altijd in goede handen. 

Wij combineren uitgebreide productkennis met (para)medisch advies. Daarin zijn we uniek.

Ons team bestaat uit ervaren podologen, bewegingstechnologen en bewegingswetenschappers. Daarmee hebben we de kennis in huis om bewegingsklachten te verhelpen – en beter nog – te voorkomen. U kunt bij Xcelsior terecht voor een goed onderbouwd medisch advies om blessurevrij te kunnen sporten of bewegen. Ook kunt u bij ons terecht voor een loopanalyse of steunzolen, die volledig op maat worden gemaakt in het eigen Podolab in de winkel.

"Wij willen van Xcelsior het bedrijf van de toekomst maken"

– Annemarie en Jos Gerner

Over ons - Xcelsior Xcelsior

Xcelsior Sport was van meet af aan al een innovatief bedrijf

In 1931 is het familiebedrijf Xcelsior begonnen onder de naam Excelsior Sport in Den Haag. Toen was het al een innovatieve sportwinkel. De oprichter en grootvader van de huidige managing director Annemarie was van origine schoenmaker en hij vervaardigde zelf voetbalschoenen voor Holland Sport (het huidige ADO Den Haag). Later ontwikkelde hij zich zelfs tot voetbalmaker, terwijl zijn ondernemende vrouw de zaak runde.