Samenwerkende partners

Ontmoet onze partners

Wij bij Xcelsior vinden het belangrijk dat jij als klant voor elk onderdeel bij ons terecht kunt. Daarom hebben wij naast ons expertisecentrum ook verschillende samenwerkingen met echte professionals. Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut, personal trainer of een (medische) pedicure? Neem dan een kijkje hieronder en ontmoet onze partners.

Ontmoet Daphne

Hallo, ik ben Daphne, en voor mij was het niet eens zo lang geleden dat ik met een burnout uitgeput op de bank zat. Het is me gelukt om met hele kleine stapjes mijn sportschoen aan te trekken en weer naar buiten te gaan. Naast professioneel sportinstructrice werd ik dus ook nog eens ervaringsdeskundige. En nu is het mijn werk en mijn passie om jou ook dat duwtje te geven om weer in beweging te komen. Om eindelijk weer lekker in je vel te komen zitten!

Je wilt graag beginnen met sporten, maar je hebt misschien last van lichamelijke klachten, overgewicht of je kampt met een burnout. Dan is het moeilijk van de bank te komen, zeker als iedereen om je heen topfit en gemotiveerd lijkt te zijn. Ik kan jou hierbij helpen! Neem contact met mij op en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

_ED70057 Xcelsior

Ontmoet M&O

Hoi! Wij zijn M&O. Wij zijn een veelzijdige praktijk en op een professionele en betrokken wijze aan het herstel en voorkomen van jouw pijn en bewegingsklachten. Wij beschikken over een team van gekwalificeerde therapeuten, zoals fysiotherapie, manuele therapie en osteopathie.

Elke vrijdagmiddag ziet fysiotherapeut Peter van Oostveen bij Xcelsior patiënten in combinatie-afspraak met de podoloog. Zo kunt u op de vrijdagmiddag terecht voor hielspoor, achillespees en andere (voetgerelateerde) klachten.

Heeft u pijn of bewegingsklachten, neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Workout-side-Daphne-Blank-home Xcelsior

Ontmoet Andy

Hoi! Ik ben Andy Oskam van Custom Made Sport. Ik geef sinds 2010 hardlooptrainingen en hardloopclinics voor alle niveaus en met diverse doeleinden. Daarnaast werk ik al 15 jaren als fitnessbegeleider en daarbij train ik mensen o.a. op kracht, conditie, flexibiliteit en duurzaam leren omgaan met je lichaam. Bij deze laatste moet je denken aan rek- en strek sessies, ademhaling en rust & hersteloefeningen.

Ik ben dan ook zeer verheugd om al mijn hardloopkennis en sportervaring te delen met de klanten van Xcelsior. Als fervente marathonloper loopt hardlopen als een rode draad door mijn leven. Daarnaast maak ik ook m'n kilometers op de fiets en trek ik baantjes in het water voor de afwisseling. Met mijn kennis en ervaring ben ik van mening dat ik van jou een complete loper kan maken.

Ik kijk ernaar uit om mijn expertise met je te delen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij Xcelsior tijdens de inloopspreekuren... óf wacht niet langer en neem direct contact met me op.

Naamloos-1 Xcelsior