Motionlab

Wil je meer inzicht in je looptechniek of heb je last van blessures en wil je weten hoe dat komt? Kom langs in ons Motionlab!

Wij hebben nu ook de mogelijkheid om uitgebreidere bewegingsanalyses uit te voeren met ons nieuwe Motionlab. Je krijgt hieruit veel meer informatie dan van de videobeelden die gemaakt worden op de banen (zie foto rechts).

Met de nieuwe software van het Motionlab kan je heel goed looptechniek in kaart brengen. Zo ook als de klant efficiënter wil gaan rennen of juist met blessures loopt kan je door middel van zijn/haar looptechniek in kaart te brengen ontdekken of daar iets mis gaat. En aan welke factoren dat eventueel zou kunnen liggen. 

motionlab1 Xcelsior

Looptechniek verbeteren

Wil jij je looptechniek verbeteren, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? In het Motionlab zijn wij in staat om met onze nieuwe software programma jouw looptechniek in kaart te brengen. Zo kunnen wij onder andere zien wanneer er te grote stappen worden gemaakt, een te lange contacttijd of een te zwakke afzet is en nog wel veel meer.

Een aantal factoren die beïnvloedt kunnen worden voor je loop efficiëntie zijn:  

kan ervoor zorgen dat je niet efficiënt genoeg rent. Door je looptechniek iets aan te passen kan dit je ren efficiëntie verhogen en kan jij zo meteen met een recordtijd de marathon finishen.  

motionlab3 Xcelsior
motionlab2 Xcelsior

Blessures

Maar het motionlab is ook een goede optie wanneer je met blessures te maken hebt. Heb je een blessure en kom je er maar niet uit? In het motionlab kunnen we in beeld brengen wat dit kan veroorzaken en waar je aan zou kunnen werken om je looptechniek en dus de blessure aan te pakken.

Wat moet je doen? Hoe gaat het in zijn werk? Kosten / tijd? Wat moet je aantrekken?

Consult: 30 min = €49,95

Komt met je sportschoenen en je hardloopkleding aan. Liefst aansluitende kleding. Aangezien loshangende kleding een vertekend beeld kan geven in de resultaten, omdat het niet goed wordt opgenomen door onze camera’s. 

Consult: 30 min = €49,95

Bent u hierin geïnteresseerd? Maak dan een afspraak voor een analyse

Mail of bel voor een afspraak voor een analyse met Selma Casteleijn of Roxanna Leadbeater.  

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 - 365 09 00

Maandag t/m woensdag:  08:00 - 18:00 uur
Donderdag en vrijdag:  08:00 - 21:00 uur
Zaterdag:  08:00 - 17:00 uur

Kijk hier voor de bereikbaarheid van al onze locaties