Xcelsior bewegingexperts testen Mizunoschoenen

Inkoop Mizuno hardloopschoenen Fw19

Voor het assortiment van aankomend seizoen F/W19 selecteren wij de schoenen op een nieuwe manier. De Xcelsior bewegingsexperts testen de schoenen eerst in het Motionlab, voordat wij ze besluiten deze op te nemen. Mizuno werd als eerst uitgebreid getest. 


Sonic-2-Middle-Banner

Over Xcelsior

Xcelsior heeft een groot assortiment aan sportschoenen van diverse merken. We hebben schoenen voor het hardlopen, barefoot, natural running en voor wandelen. Ook voor diverse indoor- en outdoorsporten hebben wij de juiste schoenen. Denk hierbij aan sporten als handbal, volleybal, hockey, atletiek en korfbal. Xcelsior vindt het belangrijk dat de schoenen die wij verkopen, voldoen aan wensen van de klant. Het model en de kleur is voor onze klant niet het meest belangrijke. De functionaliteit en blessurepreventie is van groter belang, juist bij sporters.  

Mizuno

Mizuno is een Japans merk dat al sinds begin 1900 bestaat. Mizuno heeft een groot scala aan sportschoenen, ook geschikt voor meerdere sporten. Mizuno’s doel is elke atleet te ondersteunen bij nastreven van zijn doelen. Onlangs kwam Mizuno langs met een aantal nieuwe modellen, zoals Wave Shadow, Wave Sonic 2 en de Wave Hayate.  

De schoenentest

Omdat er verschillende type renners zijn, is het fijn dat wij dit met 3 collega’s hebben getest. De bewegingsexperts gingen één voor één rennen op de loopband in het Motionlab en vertelde hun ervaring over deze schoenen. Ondanks dat alle Mizuno schoenen fijn lopen, was een duidelijke winnaar. Opvallend was dat de bewegingsexperts direct fan waren van Mizuno Wave Sonic 2.  

Mizuno Wave Sonic

De Mizuno Wave Sonic 2 is een nieuwe editie hardloopschoen. Met deze Wave Sonic kun je prima marathon, maar ook korte afstanden lopen. Deze Mizuno schoen is flexibel, licht en erg reactief. De buitenzool heeft een enkel stuk rubber dat van de hiel tot teen loopt. Dit verhoogt de duurzaamheid en tractie bij een snel tempo. Deze schoenen zijn vanaf nu te koop in de winkel bij Xcelsior. Nog leuker nieuws, wij mogen één paar Mizuno Wave Sonic 2 weggeven. Wil jij dit winnen? Kijk op Instagram hoe jij kans maakt op één paar Mizuno Wave Sonic 2.  

Deelname t/m 15 juli 2019. 

SH_U1GD193401_00

Wave Sonic 2 - heren        

SH_U1GD193501_00 

Wave Sonic 2 - dames 

Meer lezen?

Mizuno TC-01, dé flexibele trainingsschoen

Woensdag 30 oktober 2019 - Céline van der Kruk

Mizuno, bekend van de innoverende sportschoenen, heeft nu ook echte trainingssch...

Alles over Strava

Vrijdag 18 oktober 2019 - Annemarie Gerner

Strava, welke sporter heeft hier nog niet van gehoord! Veel sporters gebruiken a...

TCS Amsterdam Marathon 2018

Maandag 29 oktober 2018 - Annemarie Gerner

Leuk om te zien. Onze partner Mizuno was hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marat...