Mizuno TC-01, dé flexibele trainingsschoen

Mizuno TC-01

Mizuno, bekend van de innoverende sportschoenen, heeft nu ook echte trainingsschoen. Dit is de Mizuno TC-01. Deze neongele eyecather is niet alleen mooi, maar ook nog eens erg functioneel. Lees hier waarom. 

TC01

Over Mizuno

Mizuno is een Japans sportmerk dat al sinds begin 1900 bestaat. De gebroeders Rihachi en Rizo Mizuno, zijn gestart met gewone sportwinkel. Tien jaar laten wilde Mizuno meer kwaliteit leveren en begonnen met het verbeteren van honkbankbal schoenen. Logo Mizuno
Inmiddels is Mizuno een internationaal succes en onmisbaar in de sportwereld. Mizuno heeft een groot scala aan sportschoenen en kleding voor hardlopen, trailrunning, handbal, korfbal, volleybal, tennis, voetbal, honkbal en rugby etc. Het doel van Mizuno? Elke atleet ondersteunen bij nastreven van zijn doelen en prestaties. Kijk hier naar ons assortiment Mizuno schoenen.  



Afbeeldingsresultaat voor Rihachi and Rizo Mizuno



De Mizuno TC-01

De Mizuno TC-01 trainingsschoen is er voor sporters en iedereen die houdt van krachttraining. De schoen is ontworpen om de sportprestaties te verbeteren. Naast krachttraining is deze schoen ook geschikt voor bijvoorbeeld fitness, bootcamps of zelfs hardlopen. Door de COB technologie en pasvorm maakt deze uniseks schoen je bewuster van de lichaamsbewegingen. De TC-01 biedt een buitengewoon comfort. De Soft PU middenzool zorgt voor flexibiliteit, maar geeft genoeg ondersteuning tijdens het lopen en/of sporten. Door de elastische bovenwerk en het lichte gewicht voelt de schoen aan als sok. 


Klik hier voor de video over de Mizuno TC-01


Mizuno TC-01 neongeel

Lees ook alles over de Mizuno Wave Sonic 2 

Meer lezen?

Alles over Strava

Vrijdag 18 oktober 2019 - Annemarie Gerner

Strava, welke sporter heeft hier nog niet van gehoord! Veel sporters gebruiken a...

Xcelsior bewegingexperts testen Mizunoschoenen

Vrijdag 05 juli 2019 - Annemarie Gerner

Voor het assortiment van aankomend seizoen F/W19 selecteren wij de schoenen op e...

TCS Amsterdam Marathon 2018

Maandag 29 oktober 2018 - Annemarie Gerner

Leuk om te zien. Onze partner Mizuno was hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marat...