Xcelsior On Tour

Xcelsior gaat deze zomer (jul-sep) on tour langs sportverenigingen in de regio. Op de trainingsavond(en) en op toernooien bieden wij de nieuwste collectie sportschoenen met korting aan. Zo ben jij klaar voor het nieuwe seizoen!

Wat kunnen wij jouw vereniging bieden?

Schoenenverkoop op de vereniging
Op aanschaf van een paar sportschoenen ontvangt je 20% korting. Dit geldt voor alle modellen sportschoenen. Daarnaast steunt Xcelsior ook nog jouw club.

Per verkocht paar sportschoenen gaat er €2,50 naar jouw club. De donaties van de schoenenverkoop zal Xcelsior overmaken naar jouw vereniging. Hoe meer sportschoenen er worden verkocht, des te hoger het donatiebedrag. Jij blij, vereniging blij.

QuickScan analyse
Heb jij een blessure of wil je graag een blessure voorkomen? Schrijf je dan in voor de QuickScan analyse. Een QuickScan is de verkorte versie van een basisonderzoek bij de podoloog.

Er wordt gekeken naar de stand van de enkels en knieën tijdens het lopen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van camera’s en drukmatten. Daarnaast wordt er een verkort voetfunctie onderzoek uitgevoerd. Na afloop krijg je een passend advies.

Combineren
Het is natuurlijk ook mogelijk om schoenenverkoop en QuickScan analyses te combineren. De vereniging kiest zelf uit de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Xcelsior_On_Tour Xcelsior

Xcelsior bij uw vereniging? Dat is pas een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Wil je de nieuwste sportschoenen met korting en jouw club steunen? Van juli t/m september kan Xcelsior On Tour op jouw vereniging of toernooi langs komen.

Voor meer informatie of een datum inplannen stuur je een e-mail naar roxanna.leadbeater@xcelsior.nl of bel je 070 – 365 09 00.

Agenda Xcelsior On Tour

27 aug       Handbalvereniging Verburch - Poeldijk

28 aug       Handbalvereniging Verburch - Poeldijk

1 sep         Handbalvereniging Velo - Wateringen

4 sep        Handbalvereniging Velo - Wateringen

6 sep        Handbalvereniging EHC - Den Haag

Xcelsior On Tour flyer_Website Xcelsior

Is jouw vereniging dringend toe aan nieuwe tenues? Is het ieder jaar weer een flinke opgave om de begroting voor de kleding sluitend te krijgen? En wil je meer overzicht en gemak bij het bestellen van sportartikelen?

Geef het kledingbudget van jouw club een aanzienlijke boost
Hummel biedt een royale sponsorbijdrage, in de vorm van een kledingbudget dat is afgestemd op het aantal teams en duur van de overeenkomst. Dit kledingbudget kan de vereniging niet alleen besteden aan kleding van Hummel, maar ook aan kleding van het merk Stanno en de ballen van het merk Select.

De sponsorbijdrage is verbonden aan een innovatief concept dat bestaat uit een online Clubshop, Ledenshop en een daaraan gekoppeld bonus spaarsysteem voor extra sponsoring. Hoe meer er verkocht wordt hoe hoger de bonus.

Met het bonussysteem van Partnership 2.0 kan het sponsorbedrag ieder jaar nog flink oplopen. Aan het eind van ieder seizoen ontvangt de vereniging de bonus die alle bestellingen, van zowel de clublogin als de ledenshop, samen hebben opgeleverd. Dit kan de vereniging in het nieuwe seizoen besteden aan nieuwe aankopen. Van elke online bestelling die de club en haar leden doen, komt een percentage terug in de vorm van een sponsorbonus bovenop het basisbedrag, te besteden in de clubshop.

Hummel Partnership 2.0 Xcelsior
Hummel_Team Xcelsior