Verbouwing

Restyling

Xcelsior is rigoureus aan het verbouwen. Ons pand krijgt een flinke make-over en van muren,  tot het dak, alles gaat op de schop.


De werkzaamheden lopen tot eind november. 


Als de stofwolken eind november zijn opgetrokken zitten we in een geheel vernieuwd pand. We kunnen bijna niet wachten!

Verbouwing Xcelsior Xcelsior

Wij blijven in beweging

Niet alleen het pand krijgt een metamorfose. Het Xcelsior concept wordt ook flink onderhanden genomen. Met oog voor de toekomst verlaten we het oude winkelconcept en maken we de stap naar een innovatief kenniscentrum

Podologen en bewegingstechnologen- en wetenschappers die een stap extra zetten om van beweging voor iedereen een plezier te maken. Dat beweegt ons!

De nieuwe insteek is een kenniscentrum met een combinatie van uitgebreide productkennis en (para)-
medisch advies


Blessures kunnen tijdens het (top)sporten, werk of in het dagelijks leven ontstaan. Daarom hebben wij alles op het gebied van voet, enkels en been onder de knie: Podologie, Sportpodologie, Echografie, Manuele Therapie, Podoposturale Podologie en houdingsgerelateerde klachten.

Wij blijven in beweging. De nieuwste technologieën combineren wij met het aloude ambacht (vakmanschap). Uw voeten zijn bij Xcelsior in goede handen!

Tijdelijke locatie

Om de optimale service te waarborgen ontkomen we er niet aan om tijdelijk te verhuizen. Tot eind november zijn wij gehuisvest op Weimarstraat 20a, vlak bij de Suezkade, op 5 min. loopafstand van ons huidige pand.

Vergeten dat we tijdelijk verhuisd zijn? Staat u per ongeluk tussen de Bob de bouwers? Of bent u geen wandelende Tomtom? Er hangen op de looproute bordjes met pijlen om u de weg te wijzen naar de tijdelijke locatie Weimarstraat 20a.

Tijdelijk pand_Xcelsior Xcelsior
Tijdens de verbouwing houden we een verbouwingsuitverkoop, op Weimarstraat 20a, met hoge kortingen!
Verbouwing Xcelsior_W1 Xcelsior
Verbouwing Xcelsior_W2 Xcelsior
Verbouwing Xcelsior_W3 Xcelsior