Podolab

Zolen, slippers, sloffen en schoenaanpassingen maken we in ons eigen Podolab. Wij leveren puur maatwerk af. De podologen bepalen samen met jou of je zolen of schoenaanpassingen nodig hebt om je klacht te voorkomen. Is dat het geval, dan maken we ze zelf in ons Podolab in de winkel.

Hier voeren we ook verschillende reparaties en aanpassingen aan schoenen uit, zoals: teenstukken, het oprekken van schoenen, het plaatsen van een hielvoering of afwikkelbalk en hakverhogingen

In ons podolab maken we de zolen precies op maat voor ieder type schoen. En heeft u uw favoriete schoenen gevonden? Dan leggen wij er zo nodig de laatste hand aan door schoenen breder of smaller te maken. We brengen extra verstevigingen aan die blaren of kapotte hielen voorkomen door drukpunten in de schoenen te verwijderen.

Steun Zolen Slippers Pantoffels Sloffen op maat gemaakt Xcelsior Xcelsior

Mocht u na een tijdje toch niet helemaal tevreden zijn, dan passen we de schoen alsnog gratis voor u aan. Zitten uw huidige schoenen niet helemaal naar uw zin, kom gerust langs. Als u de schoenen bij ons gekocht hebt, valt het onder onze ‘Service van de Zaak’. Anders rekenen we er een kleine vergoeding voor. 

slipper op maat Xcelsior
Steun Zolen fresen schuren plakken bewerken Xcelsior
Steun Zolen op maat geknipt Xcelsior