T: 070 - 365 09 00       E: info@xcelsior.nl             
Zolen, slippers en sloffen uit eigen Podolab
Zolen, slippers, sloffen en schoenaanpassingen maken we in ons eigen Podolab

Wij leveren puur maatwerk af. De podologen bepalen samen met jou of je zolen of schoenaanpassingen nodig hebt om je klacht te voorkomen. Is dat het geval, dan maken we ze zelf in ons Podolab in de winkel.

 

 

Hier voeren we ook verschillende reparaties en aanpassingen aan schoenen uit, zoals

•    hakverhogingen
•    teenstukken
•    het oprekken van schoenen
•    het plaatsen van een hielvoering of afwikkelbalk.

 

In ons podolab maken we de zolen precies op maat voor ieder type schoen. En heb je je favoriete schoenen gevonden? Dan leggen wij er zo nodig de laatste hand aan door schoenen breder of smaller te maken, of we brengen extra verstevigingen aan of voorkomen blaren of een kapotte hiel door drukpunten in de schoenen te verwijderen.

 

Steunzolen, slippers, pantoffels, sloffen op maat gemaakt

 

Naast zolen produceren wij ook op maat gemaakte slippers, sloffen en sandalen. Hierdoor is het ook voor mensen met voetklachten mogelijk om op slippers en sloffen te lopen! Het voetbed wordt namelijk geheel op de voeten afgestemd. De kleur, het materiaal en het model zijn naar eigen wens samen te stellen. In de winkel staan verschillende voorbeelden geëtaleerd. 

 

 

Mocht je na een tijdje toch niet helemaal tevreden zijn, dan passen we de schoen alsnog gratis voor je aan. Zitten je huidige schoenen niet helemaal naar je zin, kom gerust langs. Als je de schoenen bij ons gekocht hebt, valt het onder onze ‘Service van de Zaak’. Anders rekenen we er een kleine vergoeding voor. 

 

Steunzolen fresen schuren plakken bewerken

 

Ons podolab werkt duurzaam. Zo scheiden we bij Xcelsior het afval en werken we onder geen beding met plastic.
 

Steunzolen op maat geknipt

Ontdek hoe wij jouw klacht kunnen verhelpen!

Disclaimer      Privacy statement      Sitemap