Verbouwingsuitverkoop

Xcelsior wordt compleet verbouwd. Vanaf 24 september starten de bob de bouwers om ons pand een flinke opknapbeurt te geven, Daarom zijn wij tijdelijk verhuisd naar Weimarstraat 20a


Bij een verbouwing hoort natuurlijk een verbouwingsuitverkoop!


Wij hebben diverse schoenen en kleding die flink zijn afgeprijsd. De korting kan oplopen tot wel 70%. Sla nu je slag want alles moet weg! De actie loopt tot wij terug verhuizen naar ons huidige pand (Weimarstraat 128). Wees er snel bij want OP=OP!

Afbeelding_MailChimp_780x350_UItverkoop
Ben je benieuwd of er voor jou ook een leuke aanbieding bij zit? Klik dan hier voor ons tijdelijke adres en openingstijden. Wij zien jou graag snel op Weimarstraat 20a om je verder te helpen en te vertellen over ons nieuwe concept. In het geheel vernieuwde pand is de gehele collectie schoenen ook weer te vinden!


Eind november openen wij ons vernieuwde pand met het nieuwste, meest innovatieve Xcelsior concept. In dit frisse en vernieuwende concept staat combinatie van uitgebreide productkennis en (para)-medisch advies centraal. Podologen en bewegingstechnologen die een stap extra zetten om van beweging voor iedereen een plezier te maken!

Meer lezen over dit onderwerp?

Xcelsior en de Stelvio Bergmarathon

Monday 15 July 2019 - Priya Badeloe

Annemarie en Jos liepen de Stelvio Bergmarathon, lees hier hun voorbereiding en...

Mix Up Your Shoes

Sunday 14 July 2019

Vaak horen wij van klanten dat zij één paar sportschoenen hebben en deze net zo...

Xcelsior bewegingexperts testen Mizunoschoenen

Friday 05 July 2019 - Priya Badeloe

Voor het assortiment van aankomend seizoen F/W19 selecteren wij de schoenen op e...