Estafette Dagen 2019

De Xcelsior Estafette Dagen gaan van start!

U kunt van 28 december 2018 tot en met 13 januari 2019 profiteren van mooie kortingen (10%-20%) op onze nieuwe collectie (sport-)schoenen en hartslagmeters bij Xcelsior Weimarstraat!

Begin het nieuwe jaar goed met nieuwe (sport-)schoenen en/of hartslagmeter! Tijdens de Estafette Dagen ontvangt u namelijk 20% korting op het eerste paar (sport-)schoenen. Deze actie geldt per persoon. Ook ontvangt u korting op hartslagmeters (variërend per model) van 10% tot 20% korting.

Onze Estafette-acties: 

  • 20% korting op het eerste paar (sport-)schoenen
  • 10% - 20% korting op alle hartslagmeters

> Bekijk direct onze sportproducten

xcelsior-estafette-mailing5

Gratis Loopanalyse & Schoenencheck

Onze bewegingsexperts helpen bij het vinden van passende schoenen door middel van een gratis loopanalyse. Tijdens het sporten, werken of in het dagelijks leven kunt last krijgen van voetklachten of een blessure oplopen. Met een basisonderzoek bij onze podoloog kijken we naar de bewegelijkheid van uw voeten, stand van uw voeten, knie, heup en rug, de drukverdeling onder uw voet tijdens het lopen en er wordt een video gemaakt van uw looppatroon. 

U kunt ook tijdens de Estafette Dagen tot en met 1 januari 2019 gebruik maken van ons Motionlab, waar wij aan de hand van de nieuwste technologie en software het probleemgebied kunnen analyseren. Aan de hand van de resultaten bepaalt de podoloog de beste oplossing voor uw klacht of blessure. Een unieke kans om gratis een analyse met het Motionlab te laten maken, plan snel een afspraak in

xcelsior-estafette-mailing6

Twijfelt u of uw schoenen nog in de juiste conditie zijn? Doe de gratis schoenencheck tijdens de Estafettedagen en laat uw schoenen controleren op slijtage, actieve stabiliteit en ondersteuning.Voeten, enkels en knieën krijgen tijdens het sporten veel te verduren. Een goede ondersteuning is daarbij belangrijk. 

Kom snel bij ons langs om te profiteren van de mooie kortingen, de gratis schoenencheck en loopanalyse. Met Xcelsior begint u het jaar goed!

Slider-2560x1350-estafettedagen2018-2019

Meer lezen over dit onderwerp?

Xcelsior en de Stelvio Bergmarathon

Monday 15 July 2019 - Priya Badeloe

Annemarie en Jos liepen de Stelvio Bergmarathon, lees hier hun voorbereiding en...

Mix Up Your Shoes

Sunday 14 July 2019

Vaak horen wij van klanten dat zij één paar sportschoenen hebben en deze net zo...

Xcelsior bewegingexperts testen Mizunoschoenen

Friday 05 July 2019 - Priya Badeloe

Voor het assortiment van aankomend seizoen F/W19 selecteren wij de schoenen op e...