Deelbestelbus

Na dat er in Haagse wijken door bewoners steeds vaker gebruik kan worden gemaakt van een deelauto konden wij en met ons alle andere ondernemers in de Weimarstraat niet achterblijven. Sinds een aantal weken rijdt er door onze straat dus een elektrische deelbestelbus. Handig als je een keer een extra auto nodig hebt om spullen in te vervoeren of voor de ondernemers in de straat die niet altijd een auto nodig hebben. Hiernaast is het ook een stuk voordeliger voor alle ondernemers, iedereen betaald een deel van de kosten (aanschaf, onderhoud, elektriciteit).

Fossiele brandstof

Naast de voordelen voor de ondernemers zelf is de Gemeente ook weer blij omdat er nu meer elektrisch gereden wordt en er dus minder vervuiling/uitstoot is, het is maar een miniem verschil, maar ook die helpen mee aan een schoner Den Haag en dus een schoner Nederland. Hiernaast streeft de gemeente ernaar fossiele brandstof vanaf 2023 uit het centrum te weren, dus ook op dat vlak weer een stap in de goede richting.

App

De deelauto is voor iedere ondernemer beschikbaar. Wij als Xcelsior kunnen in de app de auto reserveren en kunnen daar dus ook in zien wanneer andere ondernemers in de straat de auto hebben gereserveerd. Op dit moment zullen wij de auto nog niet veel gaan gebruiken, maar vanaf de lente komt hier zeker verandering in. Dan gaan wij de auto regelmatig gebruiken voor onze On-Tour evenementen, waarbij wij met de verkoop van schoenen/kleding, blessureadvies en Quickscans naar de sportverenigingen in de omgeving gaan.


bestelauto

Meer lezen?

Osgood Schlatter: een vervelende knieklacht

Vrijdag 29 mei 2020 - Annemarie Gerner

Osgood Schlatter is de naam voor een typische knieklacht waarbij kinderen pijn b...

Heb jij al eens nagedacht over een tweede paar sportschoenen?

Vrijdag 29 mei 2020 - Céline van der Kruk

Vaak horen wij van klanten dat zij één paar sportschoenen hebben en dit paar net...

Nieuwe collectie Xsensible bij Xcelsior!

Donderdag 28 mei 2020 - Céline van der Kruk

De zomer komt er weer aan en dus hebben wij goed nieuws! Het Nederlandse schoene...