T: 070 - 365 09 00       E: info@xcelsior.nl             
30 - 08 - 2016 | | bewegingsexperts , podologie
"We werken vooral met bewegingstechnologen en bewegingswetenschappers"

Annemarie is net als haar moeder en oma een onderneemster pur sang

 

Na haar VWO heeft Annemarie meteen de zaak overgenomen. Noodgedwongen. Want in haar examenjaar zijn haar ouders overleden. “Mijn opa en oma zijn Excelsior Sport begonnen. Mijn grootvader was schoenmaker en maakte voetbalschoenen voor Holland Sport, het huidige ADO Den Haag. Later is hij ook voetballen gaan maken. Bij mijn oma zat net als bij mijn moeder en bij mij het ondernemen in het bloed. Ik ben dus in hun voetsporen getreden. In die periode leerde ik Jos kennen, die samen met mij de zaak is gaan runnen." Jos is toen Podologie gaan studeren, wat natuurlijk een uitstekende aanvulling is op de verkoop van schoenen.

 

"Inmiddels werken we bij Xcelsior alleen nog maar met mensen met bewegingsspecifieke kennis. Bijna iedereen bij ons is afgestudeerd bewegingstechnoloog of bewegingswetenschapper. Dat is onze toegevoegde waarde. Daarmee spelen we in op de behoefte van de klant die veranderd is. Die wil een gedegen advies en maximale ondersteuning.”

 

Annemarie Gerner Podologie Xcelsior Den Haag

Hét bedrijf van de toekomst

Het ultieme doel van Annemarie en Jos is van Xcelsior een pilot store te maken en het concept uit te rollen in heel Nederland. Annemarie: “Veel winkels zijn dozenschuivers en dat is niet wat de consument zoekt. Consumenten willen een sparringpartner, nadat zij alle informatie zelf al online vergaard hebben. Zij willen samen sparren om tot de juiste oplossing te komen. Wij hebben medewerkers gevonden die heel leergierig zijn en datgene wat ze geleerd hebben willen delen met onze klanten. Wij kunnen klanten helpen bij hun zoektocht naar de juiste schoenen en ondersteuning voor hun voeten. Blessures voorkomen of de oplossing vinden voor hun klachten, dat is onze toegevoegde waarde.”

Powerwalking is haar passie

Sport is Annemarie met de paplepel ingegoten. Vroeger heeft zij veel gehockeyd en hardgelopen tot halve marathons aan toe. Al vanaf haar vierde stond ze op de lange latten en skiet als het even kan meerdere keren per jaar. Daarnaast is zij een fervent bergwandelaar. Maar haar passie is Powerwalking. Vorig jaar heeft ze in Dublin haar eerste marathon gelopen op wedstrijdniveau. En dat smaakt naar meer.

Meer lezen over dit onderwerp?

15 - 06 - 2017 | Jos Gerner
marathon , stelvio , powerwalking , running

De laatste voorbereidingen voor de Stelvio Marathon

Afgelopen dinsdag trainden Annemarie en Jos voor de laatste keer ter voorbereidi...

Lees meer

Ontdek hoe wij jouw klacht kunnen verhelpen!

Disclaimer      Privacy statement      Sitemap