Expertise Centrum

Vanaf 1 december 2018 zijn wij weer te vinden in ons “oude” vertrouwde vernieuwde pand in de Weimarstraat 128 in Den Haag! Ons pand heeft een flinke make-over gekregen, waarbij het gehele pand op de schop is gegaan.

Restyled: Expertise Centrum

Na 2 maanden slopen, verbouwen en herinrichten, werd het tijd om ons tijdelijke adres Weimarstraat 20a vaarwel te zeggen. Vanaf 1 december 2018 zijn wij weer te vinden op ons “oude” vertrouwde vernieuwde pand aan de Weimarstraat 128 in Den Haag! Ons pand heeft een flinke make-over gekregen, waarbij het gehele pand op de schop is gegaan. 


Wij zijn volledig operationeel in ons vernieuwde pand en vanaf heden gaan wij door als Expertise Centrum 


Ons pand heeft niet alleen een metamorfose gekregen, maar ook is het Xcelsior concept onder handen genomen. Met oog voor de toekomst, verlaten we het oude winkelconcept en maken we de stap naar een innovatief Expertise Centrum.

Voor Xcelsior is de verbouwing en restyling een belangrijke stap om zowel regionaal als nationaal hét Expertise Centrum te worden op het gebied van bewegen.

Wij nodigen u van harte uit om de vernieuwde locatie met eigen ogen te komen bekijken!

Xcelsior_ExpertiseCentrum_3 Xcelsior

Wij blijven in beweging

Podologen, bewegingstechnologen- en wetenschappers die een stap extra zetten om van beweging voor iedereen een plezier te maken. Dat beweegt ons!

De nieuwe insteek is een Expertise Centrum met een combinatie van uitgebreide productkennis en (para)- medisch advies 

Blessures kunnen tijdens het (top)sporten, werk of in het dagelijks leven ontstaan. Daarom hebben wij alles op het gebied van voet, enkels en been onder de knie: Podologie, Sportpodologie, Echografie, Manuele Therapie, Podoposturale Podologie en houdingsgerelateerde klachten

Wij blijven in beweging. De nieuwste technologieën combineren wij met het aloude ambacht (vakmanschap). U bent bij Xcelsior in goede handen!


De transformatie naar Expertise Centrum

Wij zijn een grote transformatie aangegaan, betreft het uitbreiden van disciplines, het luisteren en analyseren, multidisciplinair werken en onze innovatieve oplossingen.

Naast onze diensten met de focus op sport, werk en het dagelijks leven, verkopen wij geen sportkleding meer. Enkel schoenen, accessoires en zolen. Op de vloer zijn geen “gewone” verkopers meer te vinden, alleen nog bewegingstechnologen en podologen. Zij kunnen beelden en vragen beter analyseren. Op die manier wordt iedere schoen die wij verkopen aangepast op persoonlijke situatie en loopt (of rent) u  tevreden de deur uit!

Xcelsior_ExpertiseCentrum_4_2 Xcelsior
Met het nieuwe Motionlab kunnen wij 5D scans maken om snel en effectief het probleem te analyseren

Onze geavanceerde Motionlab Quickscans kunnen snel een oplossing bieden. Wanneer u ergens last van heeft, kunt u  vrijblijvend langskomen voor hulp bij uw klacht. Door meerdere disciplines onder één dak, kunnen wij u beter van dienst zijn op ons vernieuwde adres! Niet alleen uw voeten zijn bij ons in goede handen, ook uw benen en rug. Alles staat met elkaar in verbinding. Een voorbeeld; een kleine aanpassing aan uw schoen, kan uw rug ontlasten en mogelijk een (groter) probleem verhelpen. Plan nu direct een afspraak in bij een van onze bewegingstechnologen en loop niet langer door met klachten aan uw voeten, benen en/of rug.

Plan een gratis advies gesprek in -> kom langs en laat je informeren over de mogelijkheden.

xcelsior-expertisecentrum-5-2 Xcelsior
Xcelsior_ExpertiseCentrum_1_2 Xcelsior
Xcelsior_ExpertiseCentrum_2_2 Xcelsior
Xcelsior_ExpertiseCentrum_6_2 Xcelsior