Expertise Centrum

Vanaf 1 december 2018 zijn wij weer te vinden in ons “oude” vertrouwde vernieuwde pand in de Weimarstraat 128 in Den Haag! Ons pand heeft een flinke make-over gekregen, waarbij het gehele pand op de schop is gegaan.

Xcelsior_ExpertiseCentrum_3 Xcelsior

Wij blijven in beweging

Podologen en bewegingstechnologen die een stap extra zetten om van beweging voor iedereen een plezier te maken. Dat beweegt ons!

De nieuwe insteek is een Expertise Centrum met een combinatie van uitgebreide productkennis en (para)- medisch advies


Blessures kunnen tijdens het (top)sporten, werk of in het dagelijks leven ontstaan. Daarom hebben wij alles op het gebied van voet, enkels en been onder de knie: Podologie, Sportpodologie, Echografie, Manuele Therapie, Podoposturale Podologie en houdingsgerelateerde klachten

Wij blijven in beweging. De nieuwste technologieën combineren wij met het aloude ambacht (vakmanschap). U bent bij Xcelsior in goede handen!


Het Expertise Centrum

Het Xcelsior Exptertisecentrum staat voor het uitbreiden van disciplines, het luisteren en analyseren, multidisciplinair werken en het vinden van innovatieve oplossingen.

Naast onze diensten met de focus op sport, werk en het dagelijks leven, verkopen wij geen sportkleding meer. Enkel schoenen, accessoires en zolen. Op de vloer zijn geen “gewone” verkopers meer te vinden, alleen nog bewegingstechnologen en podologen. Hier maken wij beelden en analyseren deze. Op die manier wordt iedere schoen die wij verkopen aangepast op de persoonlijke situatie en loopt (of rent) u  tevreden de deur uit!

DSC_0115 bewerkt Xcelsior
Met het nieuwe Motionlab kunnen wij 5D scans maken om snel en effectief het probleem te analyseren

Onze geavanceerde Motionlab bewegingsanalyses kunnen snel een oplossing bieden. Wanneer u ergens last van heeft, kunt u  vrijblijvend langskomen voor hulp bij uw klacht. Door meerdere disciplines onder één dak, kunnen wij u beter van dienst zijn op ons vernieuwde adres! Niet alleen uw voeten zijn bij ons in goede handen, ook uw benen en rug. Alles staat met elkaar in verbinding. Een voorbeeld; een kleine aanpassing aan uw schoen, kan uw rug ontlasten en mogelijk een (groter) probleem verhelpen. Plan nu direct een afspraak in bij een van onze bewegingsexperts en loop niet langer door met klachten aan uw voeten, benen en/of rug.

Plan een gratis advies gesprek in -> kom langs en laat je informeren over de mogelijkheden.

xcelsior-expertisecentrum-5-2 Xcelsior
Xcelsior_ExpertiseCentrum_1_2 Xcelsior
Xcelsior_ExpertiseCentrum_2_2 Xcelsior
Xcelsior_ExpertiseCentrum_6_2 Xcelsior